H0RiGGiNS focis blogja

Friss topikok

Playmakers - De'Anthony Thomas

2012.05.24. 22:20 - Höri

 

Ígérem legközelebb nem WR jön!

Kezdjük a mai cuccot egy visszaemlékezéssel, mit is írtam az alanyról a toborzás után:

Hát mint látható, nem CB lett...

Alapvetően elfeledkeztem arról a tényről, hogy míg az NFL-ben kiváló méret ÉS tehetség kell a sikerességhez, addig az NCAA-ben elég ha csak az egyik megvan. Thomas-nak pedig van tehetsége, meg atletikussága is...

Nem titkolom, hogy nem vagyok túl nagy Oregon támogató. Eléggé felülreprezentált gárda ez a honi drukkerek számát illetően, azt pedig mindenki tudja a mai hipster kultúrában, hogy a legnépszerűbbnek drukkolni nem menő - ehhez tartom magam én is. Eleve az rongyrázás, amit a Nike művel a Ducks-szal, számomra nagyon taszító. Nem vagyok a puritánságnak sem a híve (nincs gonoszabb csapat annál, mint amelyik nem írja ki a játékosai nevét!), ennyit a szélsőségekről.

Szóval az Oregonhoz visszafogott lelkesedéssel állok hozzá, ezért sem hozott lázba De'Anthony Thomas jelenléte, pedig jöttek a hírek róla már debütálása előtt, hogy állati sprinter (100 méteren 1057-et, 200-on 21.35-öt tud), és nem kisebb név adta neki a Black Mamba becenevet, mint Kobe Bryant Snoop Dogg. A los angelesi fiú ugyanis játszott a divatdrukkerség királyának ifjúsági fociligájában, bizony.

True Freshman éve volt a 2011-es, akárcsak Watkins-nak. Annyira nem viselte meg a szintváltás, hogy ne pakoljon be 18 touchdownt, a Rose Bowl alakítása pedig külön kiemelést érdemel. A 45-38-as győzelem során két futása volt mindössze, egy 91 yardos touchdown (Rose Bowl rekord) és egy 64 yardos TD. A meccset 314 all-purpose yarddal zárta.

Mivel profinak állt LaMichael James és Darron Thomas (lol) is, De'Anthony léphet elő a Ducks elsőszámú sztárjává. Ismerjük Chip Kelly-t, az Oregon hatékonysága kizárt, hogy visszaessen. Maximum ha tökélyre fejleszti valamelyik csapat a sérülések szimulálását.

A fekete mamba még 2 évig biztosan az NCAA-ben fog játszani. Aki eddig még nem jegyezte meg a nevét, jobb ha megteszi, mert minden bizonnyal a heti highlight videók állandó szereplője lesz.

De'Anthony Thomas


Csapat: Oregon

Poszt: WR

Kor: Sophomore

Méret: 5'9", 173 lbs

Statisztikák tavaly: 55 futás, 595 yard, 7 TD, 46 elkapás, 605 yard, 9 TD, 2 KR TD

A bejegyzés trackback címe:

https://rigginsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr454544639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása