Playmakers - bevezető

2012.05.23. 01:59 - Höri

Említettem a bevezetőben, hogy nekilátok egy sorozatnak, aminek célja ezúttal is főleg a kedvcsinálás lesz, a figyelem felkeltése a következő szezonra.

Mivel számos remek highlight videót találhatunk a jelen legjobb egyetemista focistáiról, így a terveim szerint ezeket megtoldom majd néhány adattal és véleménnyel, és máris kész a bejegyzés.

Úgy vélem ugyanis, hogy vannak a köztudatban (?) játékosok, akiket sokan láttak már, látták, hogy jók, de talán mivel nem volt mellé karizmatikusan magyarul kijelentve, hogy tényleg jók, így nem ragadtak meg a fejekben. Terveim szerint szeptemberre már sokkal többet fog mondani a visszatérő bowl.hu (és ezen blog) látogatónak Sammy Watkins, Tavon Austin vagy Tyler Wilson neve.

Leegyszerűsítve: itt kéremszépen mainstream hype lesz, az a jelenség, amitől NFL-ben elhatárolódom, de a másik liga népszerűsítésére remek dolognak tartom.

A cím azért lett ez, mert hiába tartom hatalmas királynak mondjuk Barrett Jones-t, egy támadófal-játékosról nem sok mindent tudnék felhozni. Jones-nál nem sok jobb játékos mászkál majd a pályákon, itt viszont főleg olyan versenyzők kerülnek előtérbe, akik gyakrabban találkoznak a labdával. Erre gondolom a nagy többség már az előző bekezdés elolvasása után rájött.

A bejegyzés trackback címe:

https://rigginsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr814532937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása