H0RiGGiNS focis blogja

Friss topikok

Visszatérés

2012.05.23. 01:24 - Höri

Úgy döntöttem, hogy visszatérek a blogoláshoz, de új helyen, mert az előző platformon utoljára novemberben írtam valamit (meg úgy eleve az egész idényben sikerült 3 bejegyzést felmutatni), most meg el se tudom indítani, szóval a döntés könnyű volt. Persze sok értékes tartalom odalesz ezzel, de úgy se olvas vissza a kutya se több éves posztokat.

Azért nem a Bowl.hu blogjára írom ezt, mert azt elvileg kiheréljük, szóval ide ismétcsak mindennemű társasági ellenőrzés nélkül lövöm majd a tartalmat.

Miért pont most jött rám az írhatnék? Talán mert a vizsgákra kéne készülni, de ilyenkor felettébb kreatív az ember ha a szabadidő haszontalan eltöltéséről van szó. Illetve mert ma olvastam a twitteren, hogy 100 nap múlva kezdődik a college futball szezon. Volt már korábban is egy tervem, hogy egy visszaszámlálós cikkben a liga top50-100 játékosát bemutatom, de realizáltam, hogy az kevésbé lenne érdekes, viszont egy másik sorozat menni fog, Playmakers címen.

A blog témája tehát továbbra is a college futball és a draft lesz, de simán előfordulhat, hogy NFL téma is előkerül. Idény közben sajnos a szubjektív írásokra kevés idő van, mert sok a főoldali cikk, de offszezonban bármi előfordulhat.

*mindennel párhuzamosan készül az NSO-ra a draftelemzés is, nincs elfelejtve, ha nem lett volna a múlt heti 4 napos net hiány, már kint is lenne az első rész.

A bejegyzés trackback címe:

https://rigginsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr234532920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása